Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Grillede kyllinglår med tzatziki og båtpoteter
Fremgangsmåte
Del potetene i båter og gni dem inn med salt, pepper og olivenolje. Pakk potetene og sitronbåter i aluminiumsfolie og legg dem direkte på grillkullet i 20 minutter.
Lag tzatziki av slangeagurk, finhakket hvitløk og yoghurt. Ha yoghurt over i et kaffefilter og la det renne fra seg væske en times tid.
Vask og del agurken i to. Skrap ut frøkjernen i midten og riv den grovt på et rivjern. Ha agurken i et dørslag og la det renne fra seg litt væske. Bland youghurt, agurk og hvitløk.
Server kyllinglårene med tzatziki og en enkel salat av mini spinatblader, honningmelon i biter og finhakket rødløk.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
80 POENG