Grillet laksefilet med pasta og fennikel
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Ta av de grønne toppene på fennikelen og hakk dem. Bland dem med olje, sitron, salt og pepper til en marinade. Legg fisken i marinaden og sett fatet/ formen i kjøleskap minst 1 time. Snu fisken et par ganger underveis.
Skjær fennikelen i båter, pensle godt med olivenolje og legg dem på oljet grillrist på varm grill. Ta fisken ut av marinaden og legg den på grillen med skinnsiden ned. La fisken bli nesten gjennomstekt før du snur den. Noen foretrekker å grille fisken bare på den ene siden.
Server fisken med fennikel og nykokt pasta. Ha gjerne rester av marinaden over pastaen. Husk sitronbåtene og godt brød ved siden av.
Kylling er godt på grillen
Se alle de gode grilltipsene her
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 Poeng
Grünerløkka Brygghus Løkka Sitrongress Saison
Norge
Volum: 0.500 Pris: 71,00 Bestillingsutvalget -
83 Poeng
Brancott Estate Sauvignon Blanc 2014
New Zealand
Volum: 0.750 Pris: 139,90 Bestillingsutvalg -
90 Poeng
Riffault Sancerre Les Quarterons 2015
Frankrike
Volum: 1.500 Pris: 530,00 Bestillingsutvalget
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.