En slik vri på laksemiddagen får tennene til å løpe i vann
Laks med pepperrotkrem og agurksalat er perfekt som forrett eller hovedrett - både helg og hverdag.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Laks med pepperrotkrem og agurksalat er perfekt som forrett eller hovedrett - både helg og hverdag.
Les hele sakenDet er ikke så mye som skal til for at selv laksen får mesterkokkpreg. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenLaks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.
Les hele sakenFisk er fabelaktig på grillen, og laks med sesongens nyhøstede purre er intet unntak - prøv denne spennende retten.
Les hele sakenOvnsbakt laks og hjemmelaget tzatziki er både vårlig og friskt.
Les hele sakenKoldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenNår fisken bakes sammen med grønnsaker i bakepapir, beholdes alle saftigheten fra både fisk og grønt.
Les hele sakenNår den får en glasering med eplepure har laksefisket startet i mange vassdrag over det ganske land, og hva er vel bedre enn en herlig lakserett denne tirsdagen.
Les hele sakenJuleøl er fantastisk ikke bare ved siden av mat, men også som en ingrediens i selve retten. Har du rester etter helgen, får du bruk for det her.
Les hele sakenI dag serverer vi en enkel, men velsmakende rett hvor laksen får fransk følge.
Les hele sakenMen du kan fint bruke andre typer fisk enn laks. Eller rester etter helgens gode måltider.
Les hele sakenRøykelaks i en pastarett er ikke bare en veldig økonomisk måte å utnytte råvaren på. Denne oppskriften byr også på mye smak.
Les hele sakenDenne retten må du bare prøve deg på. Her er både spennende smaker og knasende sprøhet som matcher den milde laksen godt.
Les hele sakenDenne oppskriften på grillspyd med laks er rask å lage, og lar seg fullføre i så vel panne som på grill.
Les hele sakenLakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.
Les hele sakenAsiatiske innslag av den tradisjonsmettede romjula skaper alltid begeistring. Så også med denne retten.
Les hele sakenMed appelsingulrøtter på siden blir det reneste festmåltidet midt i uka.
Les hele sakenNår laks tilberedes med kinesisk inspirasjon, blir den langt fra hverdagslig. Selv om du bare serverer kokt ris til.
Les hele sakenDet er få råvarer som er mer anvendelig enn laks. I dagens oppskrift gir vi deg laks med en liten smak av Japan.
Les hele sakenDenne helgen legger vi laks på grillen. En frisk fennikelsalat hører med. Her får du oppskriften.
Les hele sakenDet er egentlig sitronsausen som gjør susen med dagens middagsrett. Prøv denne knallgode oppskriften.
Les hele sakenDet smaker luksus, men denne suppen er, selv om lakseprisene er uhyrlige om dagen, ikke spesielt dyr. For en liten bit metter mange.
Les hele sakenBåde laks og asparges får ekstra smak fra marinaden som i sin tur danner basis for sausen. Her går ingenting til spille.
Les hele sakenVarmrøykt laks er ikke så vanlig å servere til middag, men nå har du muligheten til å endre på det.
Les hele sakenLaks, sopp, poteter og valnøtter fungerer veldig godt sammen. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDessverre er det en del av laksen som ofte havner i søpla eller i beste fall i kraftkjelen. Med denne oppskriften får du en ny opplevelse av hva selv avskjær kan bli til.
Les hele sakenDet er duften av stekt laks fra grill eller panne i følge med fennikel og sitron som gir vårfølelsen.
Les hele sakenDenne spennende lakseretten er både frisk, passe sterk og med masse smak.
Les hele sakenMed denne fiskeretten får du lurt inn en av de beste, men ikke alltid like populære grønnsakene, nemlig spinat. Det blir knallgodt.
Les hele sakenEn laksefilet blir til restaurantmat med enkle grep. Carpaccio er en av de beste måtene å servere laks på. Bare husk å fryse fileten før du serverer den rå.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.
Les hele sakenStrever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.
Les hele sakenFra denne californiske vinprodusenten kommer det svært pålitelige viner og det til pene priser.
Les hele sakenFor denne spanske vinen som kun koster 194 kroner, er laget av primært bordeauxdruer og er riktig så vellykket.
Les hele sakenDenne retten er både smaksrik og lettlaget, og noe alle familiens medlemmer vil sette pris på. Oppskriften får du her.
Les hele sakenDenne herlig leskende og tikiinspirerte drinken med masse tropisk smak og rom, får deg til å drømme om et varmere sted enn Norge i oktober.
Les hele saken