Raskere enn dette blir ikke hverdagsmiddagen
Ovnsbakt laks og hjemmelaget tzatziki er både vårlig og friskt.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ovnsbakt laks og hjemmelaget tzatziki er både vårlig og friskt.
Les hele sakenKoldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenNår fisken bakes sammen med grønnsaker i bakepapir, beholdes alle saftigheten fra både fisk og grønt.
Les hele sakenNår den får en glasering med eplepure har laksefisket startet i mange vassdrag over det ganske land, og hva er vel bedre enn en herlig lakserett denne tirsdagen.
Les hele sakenJuleøl er fantastisk ikke bare ved siden av mat, men også som en ingrediens i selve retten. Har du rester etter helgen, får du bruk for det her.
Les hele sakenI dag serverer vi en enkel, men velsmakende rett hvor laksen får fransk følge.
Les hele sakenMen du kan fint bruke andre typer fisk enn laks. Eller rester etter helgens gode måltider.
Les hele sakenRøykelaks i en pastarett er ikke bare en veldig økonomisk måte å utnytte råvaren på. Denne oppskriften byr også på mye smak.
Les hele sakenDenne retten må du bare prøve deg på. Her er både spennende smaker og knasende sprøhet som matcher den milde laksen godt.
Les hele sakenDenne oppskriften på grillspyd med laks er rask å lage, og lar seg fullføre i så vel panne som på grill.
Les hele sakenLakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.
Les hele sakenAsiatiske innslag av den tradisjonsmettede romjula skaper alltid begeistring. Så også med denne retten.
Les hele sakenMed appelsingulrøtter på siden blir det reneste festmåltidet midt i uka.
Les hele sakenNår laks tilberedes med kinesisk inspirasjon, blir den langt fra hverdagslig. Selv om du bare serverer kokt ris til.
Les hele sakenDet er få råvarer som er mer anvendelig enn laks. I dagens oppskrift gir vi deg laks med en liten smak av Japan.
Les hele sakenDenne helgen legger vi laks på grillen. En frisk fennikelsalat hører med. Her får du oppskriften.
Les hele sakenDet er egentlig sitronsausen som gjør susen med dagens middagsrett. Prøv denne knallgode oppskriften.
Les hele sakenDet smaker luksus, men denne suppen er, selv om lakseprisene er uhyrlige om dagen, ikke spesielt dyr. For en liten bit metter mange.
Les hele sakenBåde laks og asparges får ekstra smak fra marinaden som i sin tur danner basis for sausen. Her går ingenting til spille.
Les hele sakenVarmrøykt laks er ikke så vanlig å servere til middag, men nå har du muligheten til å endre på det.
Les hele sakenLaks, sopp, poteter og valnøtter fungerer veldig godt sammen. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDessverre er det en del av laksen som ofte havner i søpla eller i beste fall i kraftkjelen. Med denne oppskriften får du en ny opplevelse av hva selv avskjær kan bli til.
Les hele sakenDet er duften av stekt laks fra grill eller panne i følge med fennikel og sitron som gir vårfølelsen.
Les hele sakenDenne spennende lakseretten er både frisk, passe sterk og med masse smak.
Les hele sakenMed denne fiskeretten får du lurt inn en av de beste, men ikke alltid like populære grønnsakene, nemlig spinat. Det blir knallgodt.
Les hele sakenEn laksefilet blir til restaurantmat med enkle grep. Carpaccio er en av de beste måtene å servere laks på. Bare husk å fryse fileten før du serverer den rå.
Les hele sakenOm det bare er oppdrettslaks fra butikken, er det fullt mulig å skape spenning og matglede rundt bordet. Ikke tar det lang tid heller.
Les hele sakenLaks eller annen fisk som er bakt mellom butterdeigflak bir ekstra saftig og smaksfylt. Lettvint er det også.
Les hele sakenOk, de femten minuttene er ikke iberegnet oppvarmingen av ovnen. Men uansett er denne oppskriften kjapp som få. Og riktig så velsmakende.
Les hele sakenDenne retten tar dessuten bare et øyeblikk å lage. Og er et supert tilbehør eller en mettende smårett.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken