En slik vri på laksemiddagen får tennene til å løpe i vann
Laks med pepperrotkrem og agurksalat er perfekt som forrett eller hovedrett - både helg og hverdag.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Laks med pepperrotkrem og agurksalat er perfekt som forrett eller hovedrett - både helg og hverdag.
Les hele sakenDet er ikke så mye som skal til for at selv laksen får mesterkokkpreg. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenLaks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.
Les hele sakenFisk er fabelaktig på grillen, og laks med sesongens nyhøstede purre er intet unntak - prøv denne spennende retten.
Les hele sakenOvnsbakt laks og hjemmelaget tzatziki er både vårlig og friskt.
Les hele sakenKoldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenNår fisken bakes sammen med grønnsaker i bakepapir, beholdes alle saftigheten fra både fisk og grønt.
Les hele sakenNår den får en glasering med eplepure har laksefisket startet i mange vassdrag over det ganske land, og hva er vel bedre enn en herlig lakserett denne tirsdagen.
Les hele sakenJuleøl er fantastisk ikke bare ved siden av mat, men også som en ingrediens i selve retten. Har du rester etter helgen, får du bruk for det her.
Les hele sakenI dag serverer vi en enkel, men velsmakende rett hvor laksen får fransk følge.
Les hele sakenMen du kan fint bruke andre typer fisk enn laks. Eller rester etter helgens gode måltider.
Les hele sakenRøykelaks i en pastarett er ikke bare en veldig økonomisk måte å utnytte råvaren på. Denne oppskriften byr også på mye smak.
Les hele sakenDenne retten må du bare prøve deg på. Her er både spennende smaker og knasende sprøhet som matcher den milde laksen godt.
Les hele sakenDenne oppskriften på grillspyd med laks er rask å lage, og lar seg fullføre i så vel panne som på grill.
Les hele sakenLakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.
Les hele sakenAsiatiske innslag av den tradisjonsmettede romjula skaper alltid begeistring. Så også med denne retten.
Les hele sakenMed appelsingulrøtter på siden blir det reneste festmåltidet midt i uka.
Les hele sakenNår laks tilberedes med kinesisk inspirasjon, blir den langt fra hverdagslig. Selv om du bare serverer kokt ris til.
Les hele sakenDet er få råvarer som er mer anvendelig enn laks. I dagens oppskrift gir vi deg laks med en liten smak av Japan.
Les hele sakenDenne helgen legger vi laks på grillen. En frisk fennikelsalat hører med. Her får du oppskriften.
Les hele sakenDet er egentlig sitronsausen som gjør susen med dagens middagsrett. Prøv denne knallgode oppskriften.
Les hele sakenDet smaker luksus, men denne suppen er, selv om lakseprisene er uhyrlige om dagen, ikke spesielt dyr. For en liten bit metter mange.
Les hele sakenBåde laks og asparges får ekstra smak fra marinaden som i sin tur danner basis for sausen. Her går ingenting til spille.
Les hele sakenVarmrøykt laks er ikke så vanlig å servere til middag, men nå har du muligheten til å endre på det.
Les hele sakenLaks, sopp, poteter og valnøtter fungerer veldig godt sammen. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDessverre er det en del av laksen som ofte havner i søpla eller i beste fall i kraftkjelen. Med denne oppskriften får du en ny opplevelse av hva selv avskjær kan bli til.
Les hele sakenDet er duften av stekt laks fra grill eller panne i følge med fennikel og sitron som gir vårfølelsen.
Les hele sakenDenne spennende lakseretten er både frisk, passe sterk og med masse smak.
Les hele sakenMed denne fiskeretten får du lurt inn en av de beste, men ikke alltid like populære grønnsakene, nemlig spinat. Det blir knallgodt.
Les hele sakenEn laksefilet blir til restaurantmat med enkle grep. Carpaccio er en av de beste måtene å servere laks på. Bare husk å fryse fileten før du serverer den rå.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.
Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.
Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.
Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.
Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.
Les hele sakenStopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Les hele sakenGjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.
Les hele saken149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.
Les hele sakenSaftige skiver av rosastekt biffkjøtt på godt brød med brie og aioli. Mer trenger du faktisk ikke. Bare oppskriften, og den får du her.
Les hele sakenVingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?
Les hele saken