Grønnsakssymfoni med ost

Mandag er pastadagen fremfor noen. Dessverre er ikke pasta sunt i lengden, men derimot er grønnsaker sunt - året rundt. Rødvin er også sunnere enn hvitvin, men det lar vi oss ikke distrahere av og anbefaler uten å blunke en rimelig og god chardonnay fra Italia.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Grønnsakssymfoni med ost

Fremgangsmåte

Kok pastaen som anvist på pakken.

Smelt smøret i gryten, og tilsett først løk og gulrøtter. Tilsett deretter resten av grønnsakene. La dette stå å surre i ca. 5 minutter.

Rør inn soyasaus og smak til salt og pepper. Bland godt.

Fordel osten over grønnsaksymfonien eller gjør det på tallerken.

Server med godt brød.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Event Vinkurs 15. juni i Oslo

Kom sommeren i møte: Lær alt om chablis, sancerre, muscadet, rosévin, prosecco og cava

Sommersesongen 2020 blir den beste noensinne etter denne kvelden.  Apéritifs redaktør og vinanmelder Aase E. Jacobsen er din guide gjennom vinene som gjør sommeren ekstra lys, forfriskende og hyggelig. Les hele saken

Til toppen