Her er vinnerne av jule- og nyttårsquizene

Her er vinnerne av jule- og nyttårsquizene

De 29 lykkelige vinnerne deler på premier til en verdi av 66.000 kroner.
Aase E. Jacobsen
09 Januar 2014 - 23:00

Til sammen 21.221 har prøvd seg på Apéritifs populære julequizer og nyttårsquizen. Og det har altså båret frukter for 29 av quizdeltakerne.

Her er vinnerne av Apéritifs nyttårsquiz 2013:

 

1. premie: Samtlige fire premier nedenfor (verdi kr. 9.537)

 
Vinner: Randi Lund Kjørren (Skjåk)
 

Ja, du leste riktig. Vinneren av vår nyttårsquiz stikker av med et komplett sett av premiene de andre fire vinnerne får.

2. premie: "SousVide Supreme"-pakke fra Sous Vide Norge (verdi kr. 5.690)

 
Vinner: Knut Haugland (Drammen)
 
Lag mat som proffene hjemme på ditt eget kjøkken. Med sous vide har du full kontroll på varmen. Vanntemperatur = kjernetemperatur. Premien leveres av Sous Vide Norge i Mathallen Oslo, og leveres med en SousVide Supreme vakuumpakkemaskin samt vakuumposer.

3. premie: Fiskars KitchenGarden™ Premium (verdi kroner 1.899)

 
Vinner: Yngvar Eilertsen (Hafslundsøy)
Fiskars KitchenGarden™ sikrer korrekt vekst- og lysforhold for urter og forlenger levetiden på dem. Du vil aldri lenger oppleve at urtene dør ut etter få dager grunnet trekk, for lite/for mye vanning eller i mangel av sollys. KitchenGarden™ har LED-lys som kan bli brukt som vekstlys helt fra frøstadiet. Bunnen tåler oppvaskmaskin og kan brukes som serveringsbrett. Lokk beskytter urter mot trekk samtidig som det sikrer optimal fuktighet og temperaturforhold.

4. premie: Wilfa kaffekvern "Malt" og 250g Julekaffe fra Den Gyldne Bønne (verdi kroner 1.056)

 
Vinner: Bjørn Eirik Holm (Oslo)
En meget bra kaffekvern til alle som ønsker å få maksimalt ut av kaffen. Nykvernet kaffe skaper god stemning og smaker ekstra godt. Justerbar mengde og malingsgrad. Kapasitet 250g. Velegnet til de fleste tilberedningsmetoder. Den Gyldne Bønne er et uavhengig håndtverksbrenneri, som importerer og brenner spesialsortert kaffe fra hele verden, og leverer til serveringsbedrifter og privatpersoner i hele landet. Kaffe og utstyr kan også bestilles på nettsiden http://butikk.dgb.no

5. premie: Bøkene "Slikkepott" (Lise Finckenhagen) og ”En duft av Champagne” (Richard Juhlin) (verdi kroner 898)

 
Vinner: Arnstein Østre (Hamar)
 
Lise Finckenhagen, Slikkepott
En av Norges desidert fremste kokker byr på nærmere hundre kakeoppskrifter som smaker og dufter av krydder, frukt, bær og eleganse. Dette er en usedvanlig vellykket og inspirerende bok om kakebaking, uten tvil den beste på mange år. Illustrasjonene er inviterende og appetittvekkende, tekstene lettfattelige og fulle av overskudd.
Boken vant førstepremie i Årets kokebok 2013. Verdi: Kr. 399,-

Richard Juhlin: En duft av Champagne
Verdens fremste champagneekspert Richard Juhlin tar oss med på en fascinerende reise, med sin berømte nese som veiviser. Vi skal til det geografiske området Champagne, men også gjennom den myteomspunne historien til vinen som bærer områdets navn. Juhlin er verdensberømt for sin ekstreme luktesans og hukommelse og her byr han på den mest omfattende gjennomgangen av distriktet Champagne og vinene derfra som noen gang har kommet i bokform. Åtte tusen champagner - og produsentene som står bak dem - er testet og vurdert. Boken byr på alt du behøver å vite om champagnesmaking, jordsmonn, druesorter, stilarter og ikke minst glamouren som omgir denne fasjonable drikken. Juhlin deler sine erfaringer på en personlig og filosofisk måte og viser deg hvordan du kan trene opp luktesansen. Boken er rikt illustrert.
Verdi: Kr. 499,-

Her er dagsvinnerne av Apéritifs julekalenderquiz 2013:

1. desember - vinner: Jan Henning Egset (Volda) (se premie)
2. desember - vinner: Anne Simonsen (Oslo) (se premie)
3. desember - vinner: Sissel Halvorsrud (Ørje) (se premie)
4. desember - 2 vinnere: Norunn Mo Andreassen (Sauda) og F G (Tønsberg) (se premier)
5. desember - vinner: Jørgen Nissen (Trondheim) (se premie)
6. desember - vinner: Stine Renden (Rasta) (se premie)
7. desember - 3 vinnere: Marthin Andersen (Oslo), Kjersti Broen (Oslo) og Nina Storebråten (Sandefjord) (se premier)
8. desember - vinner: Lisbeth Nyborg (Båstad) (se premie)
9. desember - vinner: Wenche Sivertsen (Hansnes) (se premie)
10. desember - vinner: Randi Hoftvedt (Drammen) (se premie)
11. desember - 3 vinnere: Trond Olsgard (Oslo), Rolf Heggelund (Langhus) og Pål S. Gunnæs (Siljan) (se premier)
12. desember - vinner: Eva Bugge Wagenius (Morvik) (se premie)
13. desember - vinner: Jørn Wagenius (Morvik) og Marlen Isabell Albrigtsen (Harstad) (se premier)
14. desember - vinner: Mariachiara Pagliardi (Volda) (se premie)
15. desember - vinner: Gunnhild Blostrupmoen (Oslo) (se premie)
16. desember - vinner: Anne Hanssen (Bekkestua) (se premie)
17. desember - vinner: Cato Waale (Oslo) (se premie)
18. desember - vinner: Knut Hind (Tromsø) (se premie)
19. desember - vinner: Jan Frode Nordli (Oslo) (se premie)
20. desember - vinner: Randi Kristin Hansen (Oslo) (se premie)
21. desember - vinner: Tatiana Pozolotina (Tromsø) (se premie)
22. desember - vinner: Kaja Schiøtz (Oslo) (se premie)
23. desember - vinner: Lisbeth Smith (Langhus) (se premie)
24. desember - vinner: Marlen Isabell Albrigtsen (Harstad) (se premie)

Premieoversikt Apéritifs julekalenderquiz

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
+

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer

På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Sake som ikke er sake er den mest spennende nyheten sammen med en fantastisk alkoholfri norsk musserende
+
Tester

Sake som ikke er sake er den mest spennende nyheten sammen med en fantastisk alkoholfri norsk musserende

Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Sugen på pannekaker? Prøv den kinesiske varianten jianbing
Dagens rett

Sugen på pannekaker? Prøv den kinesiske varianten jianbing

Denne oppskriften på jianbing er veldig enkel og er bare med grønnsaker. Disse pannekakene kan derfor med fordel serveres til suppe.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå er sesongen for toddy
Ukens drink

Nå er sesongen for toddy

Prøv denne oppskriften for en toddy med ekstra mye smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
+

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer

På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sake som ikke er sake er den mest spennende nyheten sammen med en fantastisk alkoholfri norsk musserende
+
Tester

Sake som ikke er sake er den mest spennende nyheten sammen med en fantastisk alkoholfri norsk musserende

Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

I basis fra januar kommer en håndfull gode gamle kjenninger, som denne
+
Tester

I basis fra januar kommer en håndfull gode gamle kjenninger, som denne

Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Januarnyheter: Champagnesesongen starter nå med mange lekre viner - det beste kjøpet er fra denne karen
+
Tester

Januarnyheter: Champagnesesongen starter nå med mange lekre viner - det beste kjøpet er fra denne karen

Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Start skreisesongen med denne festmenyen
Dagens rett

Start skreisesongen med denne festmenyen

To deilige torskeretter kommer på bordet denne søndagen. Vi starter med en varm suppe og avslutter med selve delikatessen - torsketunger.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Sugen på pannekaker? Prøv den kinesiske varianten jianbing
Dagens rett

Sugen på pannekaker? Prøv den kinesiske varianten jianbing

Denne oppskriften på jianbing er veldig enkel og er bare med grønnsaker. Disse pannekakene kan derfor med fordel serveres til suppe.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her