Her har du den ultimate sommerrødvinen

Her har du den ultimate sommerrødvinen

Du får en liter for prisen av vanlig flaske og ikke minst en aldeles herlig sommerfølelse.

Få Ukens vin som nyhetsbrev

Aase E. Jacobsen

En rødvin som holder 11,5 prosent alkohol kan ofte oppleves som for lett, men slik er absolutt ikke Carussin Completo 2013 (2244801) .

Billigere og bedre enn eselvinen

Den er saftig og god med virkelig kjøttfull frukt, lett sødme og leskende finish. Et supert følge til alt av sommermat.

Det er en nær slektning av en annen populær vin, nemlig eselvinen, Carussin Asinoi Barbera d'Asti 2013 (49922) .

Les om suksessvinen med eselet på etiketten

Forskjellen er ikke stor, og har mest med hvilke vinmarker druene hentes fra og at litersflasken har fått litt lengre tid med drueskallene. At denne vinen er billigere enn eselvinen, skyldes at Completo er en deklassifisert barbera d’asti. Som på lik linje med alt annet Carussin produserer, er biodynamisk.

Det henger først og fremst sammen med at denne vinen tidligere bare ble solgt i bulk til det lokale markedet. I de 54 liters glassbeholderne som kalles damigiane. Med fallende etterspørsel etter denne type hverdagsvin, har produsenten Carussin gjennom Completo funnet et nytt marked for

denne vinen i Norge.

Carussin lager også en annen mer påkostet barbera

Og deres søte moscato må du bare prøve

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Carussin Completo

Produsent:
Carussin
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
1.000l
Land:
Italia
Område:
Piemonte
Pris:
189,90 kr
Varenummer:
2244801
86 Poeng
Les smaksnotatene »
Hvis du vil bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter .

Ukens vin som nyhetsbrev:
Hver tirsdag, altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på nyhetsbrevet det rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen