Dagens rett Hot chili

(Bilde: Michaelspictures)

I dag blir det fart i sakene

Det blir en sterk start på uka med denne lettlagete vrien på chili con carne. Hvor sterk du vil ha den, bestemmer du selv.

 

Denne enkle versjonen er med tacosaus fra glass og den finnes jo i alt fra de mildeste til de sterkeste utgaver. Du kan selvsagt bruke fersk eller tørket chili i stedet hvis du vil unngå halvfabrikata. 

Se våre andre oppskrifter på chili con carne

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Hot chili

Fremgangsmåte

Stek karbonadedeigen/kjøttet sammen med løk og hvitløk til det får en brun overflate. Rør inn tacosaus og paprikapulver.

Skyll bønnene i vann og la de renne av. Hell bønner og tomater i gryten og la det småkoke i noen minutter. Rør inn lettrømme og smak til med salt og pepper.

Kan gjerne serveres med salat og godt brød.

Tips: I stedet for lettrømme kan du bruke nyr hvis du ønsker en syrligere smak.

Se våre andre oppskrifter på chili con carne

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 
- det er selvfølgelig gratis.

 

 

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

 

Forsiden akkurat nå

Til toppen