
Italiensk minestronesuppe
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Ha olivenolje i en stor vid kjele, la løk og hvitløk surre et par minutter. Ha poteter og grønnsaker i og stek videre i 4-5 minutter. Hell på kraft og tomater og la alt småkoke til grønnsakene er møre, ca. 10 minutter.
Tilsett ferdig kokt pasta, bønner som er skylt i kaldt vann og hakket frisk rosmarin. Kok opp. Smak til med salt, pepper og litt sukker.
Server suppen med persilledryss og parmesan. Ferskt brød smaker godt til.
Her finner du mange flere deilige supper
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
