Dagens rett

Kjetils Beste Torsk med urtesaus

Helgen begynner med et deilig fiskemåltid. Det er i disse tider torsken virkelig er på sitt beste. Et tilbakevendende spørsmål er om det er hvitvin eller rødvin som passer best til torsk. Valget er ikke alltid like enkelt, men som oftest er det tilbehøret som er det toneangivende. Her får du forslag til begge valører.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kjetils Beste Torsk med urtesaus

Fremgangsmåte

Surr purre og løk i olje til løken er myk. Tilsett matfløte og kok til grønnsakene er møre. Rør inn tomater og finhakket persille og gressløk. Smak til med salt og pepper.

Skjær fisken i porsjonsstykker og dryss over ca 1 spiseskje salt. Kok opp en kjele med vann, 2 spiseskje salt, sitronbåter og noen persillestilker. Legg fiskestykkene i kjelen og la trekke til fisken er kokt, det tar ca 5 minutter.

Tips: Du kan gjerne variere med andre grønnsaker og urter og du kan bytte risen med poteter, brød eller pasta.

Sendt inn av

Foto: EFF

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen