Kongelig fra Barbaresco

Vellagret Barbaresco er ikke akkurat hverdagsmat i vårt hjemlige vinsortiment. Vi har imidlertid letet frem en 11 år gammel godbit som fortsatt tåler ytterligere år i kjelleren.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Marchesi di Gresy har en tilnærmet kongelig posisjon innen Barbaresco .

Aase Jacobsen Foto: Eva Brænd

Ikke bare fordi familien er av adelsslekt, men vinene er blant de aller beste fra dette området. Og står ikke noe tilbake for de beste baroloer kvalitetsmessig.

På parsellnivå
Når det kommer til pris, er barbaresco generelt fortsatt sin nabo underlegen . Derfor er Marchesi di Gresys viner gode kjøp. Spesielt når det stilles opp med vellagret vin fra en solid årgang til samme pris som du må betale for mange 2003'ere.

Men det er likevel enkeltparsellvinene Camp Gros og Gaiun, og særlig den første, som har gitt Marchesi di Gresys den fremtredende posisjonen innen Barbaresco.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Dersom du allerede er abonnent på Ukens vin (før 06.09.06) vil du automatisk også motta godbiter i pollisten . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen