Dagens rett

Kremet karrisuppe

En herlig kremet suppe med spennende smaker av østen og med en fransk vri - smakelig måltid!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kremet karrisuppe

Fremgangsmåte

Kok linsene som anvist på pakken. Finhakk løken og og fres den med karri i smør til den er blank.
 
Tilsett kraft, kokosmelk og kremfløte - la suppen koke til den blir fyldig, før du tilsetter oppskåret hønse- eller kyllingkjøtt og linser.
 
Smak til med salt og pepper. Suppen kan eventuelt serveres med ris.
 
Tips:
Har du ikke kokosmelk, kan du erstatte med litt mer fløte og litt crème fraîche eller seterrømme. Har du dårlig tid kan du skjære kylligfilet i strimler og la de koke med i suppen slik at de blir gjennomkokt.

Sendt inn av

Foto: Espen Grønli

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen