Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Kremet karrisuppe
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
1
stk
60
g
2
stk
2
ts
1
l
1
dl
1
stk
stk
Fremgangsmåte
Kok linsene som anvist på pakken. Finhakk løken og og fres den med karri i smør til den er blank.
Tilsett kraft, kokosmelk og kremfløte - la suppen koke til den blir fyldig, før du tilsetter oppskåret hønse- eller kyllingkjøtt og linser.
Smak til med salt og pepper. Suppen kan eventuelt serveres med ris.
Tips:
Har du ikke kokosmelk, kan du erstatte med litt mer fløte og litt crème fraîche eller seterrømme. Har du dårlig tid kan du skjære kylligfilet i strimler og la de koke med i suppen slik at de blir gjennomkokt.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Espen Grønli
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)