Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
NB!
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post nå tar en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Utsendelsene vil starte opp igjen 8. august.
Scampimarinade
Kreolsk tomatsaus
Scampimarinade:
Bland alle ingrediensene til marinaden i en bolle. Ha i scampi og mariner i minst 30 min.
Kreolsk tomatsaus:
Fres grønnsakene raskt i en panne med olje. Ha i tomater, salsa/chilisaus og buljong. La det surre noen minutter. Tilsett hakket persille, basilikum og vårløk. Smak til med kajenne, tabasco, sennep, salt og pepper. Rund av smaken med litt sukker.
Skjær kyllingfiletene i 3 cm tykke skiver. Træ skivene på langs på spydene og pensle dem med marinaden fra scampiene. Krydre evt. litt ekstra. Stek/grill spydene noen minutter på hver side. Ta opp scampiene fra marinaden og træ dem på spyd med en liten limebåt mellom hver. Stek/grill raskt på hver side. Anrett spydene på tallerken med ris og kreolsk tomatsaus.
Sendt inn av
Matprat.no
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.
Dagens rett på MMS
Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.