Dagens rett

Kylling borracho

Ta frem romflaska og sett i gang med tilberedningen av dagens middagsoppskrift. Som er av karibisk karakter, og da er jo rom et naturlig element i det hele. Imidlertid ikke som drikkefølge. Der har vi nemlig valgt noe helt annet.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kylling borracho

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til marinaden i en plastpose. Ha i filetene og mariner i 2-4 timer eller over natten.

Hell av marinaden og tørk filetene. Smelt smøret i en panne. Rør inn sukkeret til det smelter og stek filetene i blandingen i 3 minutter på hver side.

Ta opp filetene og hold dem varme. Hell buljong og kokosmelk i stekesjyen og kok opp. Smak til med soyasaus, salt, pepper og evt. en skvett hvit rom.

Server karibisk kylling borracho med ris og kokossaus og pynt med ananas og mango.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen