Kyllingfilét med "fondant poteter", ansjos og persilleolje

Kylling, og spesielt filét som er råvaren i dagens rett, er en fortreffelig kilde til middager av det lettere slaget. Delikate retter fortjener delikate viner, og derfor serverer vi utmerkede drikkeforslag av både rød og hvit karakter til dagens middagsrett.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kyllingfilét med "fondant poteter", ansjos og persilleolje

Fremgangsmåte

Stek kyllingfiléten i olje i to til tre minutter på hver side. Smak til med salt og pepper og la den hvile i 10 minutter.

Rossval poteter:
Kutt potetene i kløfter legg dem i en ildfast form sammen med løken. Krydre med salt, pepper og hell på kyllingkraft.  Legg smør på, og bak de i ovnen i ca 30 min., eller til de blir møre.

Ansjos og persilleolje:
Kok opp litt vann og blanchér persillen raskt og avkjøl den i kaldt vann. Kjør persille, ansjos og hvitløk i hurtigmixer til det blir en jevn grønn saus. Smak til med salt og pepper.

Serveres med assortert salat,  gjerne med frisk spinat i.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Apéritifs kokebok - kylling

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen