Kyllingfilet med råkost og pasta

Etter gårsdagens store fest er det deilig med en enkel og lett middag. Prøv bare oppskriften selv.

Kylling er manges favoritt og her er den kombinert med en annen av våre favoritter - pasta. Det finnes knapt den som ikke liker en eller annen form for pasta, og det finnes utallige varianter av den.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kyllingfilet med råkost og pasta

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

Råkostsalat
4 stk

Fremgangsmåte

Stek eller grill kyllingfiletene ca. 4 minutter på begge sider ved middels sterk varme til de er gjennomstekte. Strø på salt og pepper.
 
Grovriv gulrøtter og kålrot, og bland inn biter av eple.
 
Rør sukkeret ut i sitronsaften og hell dressingen over råkostsalaten.
 
Server kyllingen med råkost og din favorittpasta som for eksempel orchiette, tagliatelle eller pappardelle.
 
Tips: Tilsett gjerne kokte linser som en variasjon i råkostsalaten. Du kan gjerne ha flere typer rå grønnsaker i råkosten. 
 
Dersom du grillen kyllingfiletene bør du la de få fin stekefarge på hver side og siden flytte de til en del av grillen som ikke er så varm til de er ferdige.
 

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen