Kyllingfilet på spyd

Kylling er en råvare som lett tar til seg smak fra dets tilbehør. Når vi griller det på spyd og samtidig benytter spennende marinade blir det hele smakfullt og delikat. En fransk hvitvin fra Burgund kan med stort hell serveres til kyllingen.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kyllingfilet på spyd

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

Urtemarinade
1 dl

Fremgangsmåte

Lag marinaden og hell den i en pose, legg i kyllingfiletene og la dem ligge i kjøleskapet noen timer.

Bank kyllingfiletene flate og træ dem på spyd. Legg spydene på grillen/i ovnen og grill dem i 6 minutter på hver side.

Serveres sammen med parmaskinke, rucculasalat og melon.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet 

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen