Dagens rett

Kyllingfilet på spyd

Kylling er en råvare som lett tar til seg smak fra dets tilbehør. Når vi griller det på spyd og samtidig benytter spennende marinade blir det hele smakfullt og delikat. En fransk hvitvin fra Burgund kan med stort hell serveres til kyllingen.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kyllingfilet på spyd

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Urtemarinade
1 dl

Fremgangsmåte

Lag marinaden og hell den i en pose, legg i kyllingfiletene og la dem ligge i kjøleskapet noen timer.

Bank kyllingfiletene flate og træ dem på spyd. Legg spydene på grillen/i ovnen og grill dem i 6 minutter på hver side.

Serveres sammen med parmaskinke, rucculasalat og melon.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen