Vi elsker pizza her til lands, og den beste pizzaen lager du selvfølgelig selv. Her har vi laget en lynrask variant med basis i godt brød.
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Kyllingpizza av en brødskive
Antall porsjoner
1
Tilberedningstid
Ingredienser
1
stk
bondebrød, stor skive
1
ss
1
ss
0.25
stk
0.25
stk
1
stk
1
dl
8
stk
1
stk
1
ss
Fremgangsmåte
Skjær gjerne brødet på langs for å få en stor brødskive, og smør den med tomatpuré. Drypp olivenolje over. Legg på resten av ingrediensene og dryss revet ost på toppen.
Stek én eller flere kyllingpizzaer ved 225 grader i ca. 10 minutter.
Pynt med rucculasalat dryppet med litt god olivenolje.
Her finner du over 300 pizzaoppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt
Foto: luchezar
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)