Kyllingspyd med mangoglaze

Fremgangsmåte
Legg grillspydene i vann om de er av tre, mens du klargjør de andre ingrediensene:
Del kyllingfiletene i tre på langs. Tre dem på spydene.
Bland sammen alle ingrediensene til mangoglazen . Pensle over kyllingspydene.
Stek dem raskt på hver side i litt smør eller olje på middels varme og etterstek noen minutter i stekeovn ved 180 °C.
Tips:
Du kan godt klargjøre disse kyllingspydene dagen før. Da stekes de raskt i en panne, avkjøles og varmes opp i ovn/grill rett før servering.
Kok potetene møre uten lokk. Saltet vil da feste seg rundt potetene.
Server kyllingspydene med poteter, urtedressingen, søt chilisaus, aioli og kremet fruktsalat.
Her finner du flere oppskrifter med kyllingspyd
Her finner du flere småretter som passer utmerket til koldtbordet
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
84 POENG
-
86 POENG
-
Sør-AfrikaVolum: 0.750 Pris: 239.70 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
Mangoglaze mangomarinade

Fremgangsmåte
Bland sammen alle ingrediensene, smak til med litt sitronsaft og salt og pepper.
Tips:
Du kan godt bruke fryst mango som tines før bruk.
Slik lager du aioli

Fremgangsmåte
Urtedressing

Fremgangsmåte
Bland alle ingrediensene og smak til.
Tips:
Du kan bruke en blanding av kjørvel, bladpersille, sitronmelisse og basilikum.
Kremet fruktsalat med vannmelon

Fremgangsmåte
Bland yoghurt, majones, fetaost og sitron til dressingen. Smak til med salt og pepper.
Skrell og del pæren, agurken, eplet og vannmelonen i biter. Bland med dressingen. Smak eventuelt med mer sitron, salt og pepper. Sett kaldt til den skal serveres.
Pynt med frisk mynte, noen biter vannmelon og agurk og gjerne litt oppsmuldret fetaost.
Tips:
Denne salaten passer perfekt på et koldtbord eller til grillmaten.