Lær å lage saus slik proffene gjør det

Sausekurs Bølgen & Moi Tjuvholmen

(sorendls)

Lær å lage saus slik proffene gjør det

Du kan også bli en mester med saus og imponere alle rundt middagsbordet. Norges ledende kokker påtar seg oppgaven som dine læremestere.

Et hvert måltid løftes av en god saus. Samtidig er sausen det de fleste strever med. Der de fleste kommer til kort er teknikkene og metodene som de profesjonelle kokkene bruker for å lage gode sauser.

De kan du også lære, og det i løpet av noen få timer på Apéritifs sausekurs som finner sted på Bølgen & Moi Tjuvholmen, Oslo.

Kokkene viser deg ulike grunnsauser, både kalde og varme, og du er selv med og lager disse klassiske sausene fra bunnen av. Selvfølgelig blir det også mulighet til å smake de ulike sausene opp mot et utvalg av tilbehør som kokkene har forberedt.

Vi kan love deg at etter dette kurset er du en fabelaktig sausekokk som tryller frem de lekreste sauser og imponerer alle i omgangskretsen.

Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Opplev det du også.

Se alle våre kurs her

  Foto: Pekic

Meld deg på her


8. januar kl. 17:30
Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det?
Kr 1195.00 Meld deg på
9. januar kl. 17:30
Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det?
Kr 1195.00 Meld deg på
10. januar kl. 17:30
Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det?
Kr 1195.00 Meld deg på
5. februar kl. 17:30
Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det?
Kr 1195.00 Meld deg på
12. februar kl. 17:30
Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det?
Kr 1195.00 Meld deg på
26. februar kl. 17:30
Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det?
Kr 1195.00 Meld deg på
2. april kl. 17:30
Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det?
Kr 1195.00 Meld deg på
20. mai kl. 17:30
Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det?
Kr 1195.00 Meld deg på

Kommende kurs

Til toppen