Lær deg å smake forskjell på vin fra ulike land og verdensdeler

Vinkurs 23. oktober i Oslo

(Bilde: sarra22)

Lær deg å smake forskjell på vin fra ulike land og verdensdeler

Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg forskjellen på de viktigste druetypene som benyttes i vinproduksjon verden over.

Mai Tjemsland, som er en av tre med tittelen Master of Wine i Norge, tar denne kvelden for seg internasjonale vindruer. Hva gjør at vin laget på samme druetype smaker forskjellig når de produserer i ulike verdensdeler? Er europeiske vinmakere bedre enn vinmakere i vinland utenfor Europa?

Lær alt om de mest kjente vindruene

Hva skiller en vin laget av cabernet sauvignon i Bordeaux fra en vin laget av samme drue fra Argentina? Kan australske riesling-viner hamle opp med riesling-viner fra Tyskland?

Master of Wine, Mai Tjemsland.
Master of Wine, Mai Tjemsland.

Nå kan du la Mai Tjemsland lære deg om våre mest brukte internasjonale vindruer, og hva som skjer med klassike europeiske druer som utvandrer til vinland utenfor Europa.

Dette er bare noen av flere spennende temaer du kan fordype deg i denne kvelden.

Vi begynner selvfølgelig med noe sprudlende i glasset før vi smaker ytterligere 12 viner.

Disse internasjonale vindruene får du smake og lære alt om denne kvelden:

Chardonnay , fra Frankrike og USA.

Riesling , fra Tyskland og Australia.

Sauvignon Blanc , fra Frankrike og New Zealand.

Pinot Noir , fra Frankrike og Chile.

Cabernet Sauvignon , fra Frankrike og Argentina.

Syrah/Shiraz , fra Frankrike og Australia.

Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Til toppen