Dagens rett

Laksekasserolle med mozzarella

En skikkelig smakfull fiskerett med et hint av italiensk sommer er dagens herlige anbefaling.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Laksekasserolle med mozzarella

Fremgangsmåte

Legg laksefiletene i en dobbel plastpose og la de marinere i oljen fra de soltørkede tomatene, gjerne i seks timer eller mer.

Varm olivenoljen til sausen i en tykkbunnet kasserolle og tilsett de andre ingredeinsene. La koke opp og smak til med salt og pepper. Ta av varmen.

Grill eller stek laksen på en side i ca 3-4 minutter til den har fått en fin stekeskorpe. Legg fisken med den stekte siden ned i en ildfast form. Legg en tykk skive med mozzarella på toppen og gratiner fisken på 180 grader i ca ti minutter.

Stek aspargestoppene og tomatene sammen med hvitløk og basilikum over middels høy varme.

Server fisken på toppen av de stekte grønnsakene sammen med den aromatiske sausen og den friske frissé-salaten.

Sendt inn av

Foto: Studio Gerstmann - Malinowski

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen