Dagens rett

Laksespyd med fennikel

Vi griller videre. I dag er det fisk, nærmere bestemt laks, som skal på grillrista. Til den serverer du en frisk hvitvin fra Bordeaux.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Laksespyd med fennikel

Antall porsjoner

4

Ingredienser

150 g
litt
saften av 2 stroner

Fremgangsmåte

Skjær laksefileten opp i store terninger à 3 x 3 cm, skyll og rens fennikelen og del den opp i store biter. Træ vekselsvis laksebiter og fennikel på grillspyd, pensle de med olje og strø over kuminfrøene.
Grill spydene på middels høy varme i 10 minutter.
Smelt smøret, tilsett sitronjuicen og smak til med salt og pepper. Anrett grillspydene på en seng av pilafris og hell sitronsmøret over.

Sendt inn av

Foto: DM Studio France

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen