Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Lammegryte fra Sogn og Fjordane
Antall porsjoner
6
Tilberedningstid
Ingredienser
1
kg
2
stk
4
stk
10
stk
2
stk
4
ss
2
ts
3
ts
Fremgangsmåte
Band sammen mel, pepper og salt.
Skjær grønnsakene i skiver og legg dem lagvis med kjøtt og mel i en gryte.
Ha på så mye kaldt vann at det dekker alt. Kok til kjøttet er mørt. Skum av hele tiden.
Server gryten med flatbrød ved siden av.
Her finner du fårikåloppskrifter fra hele landet
Mange lammeretter fra hele verden finner du her
Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter
Mange herlige oppskrifter med lam
Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Astrid Hals
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)