Norsk lam er en fantastisk råvare som vi godt kan spise mer av. Prøv denne deilige oppskriften.
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Lammeskavpanne
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
400
g
lammeskjøtt, skav
2
ss
150
g
250
g
3
dl
4
ss
1
ts
0.5
ts
stk
Fremgangsmåte
Benfritt lammekjøtt i tynne skiver (skav)
Brun kjøttet på sterk varme i 3-4 minutter i en jerngryte.
Tilsett sopp og purre og stek videre i et par minutter.
Tilsett fløten og kok opp. La det trekke ca. 10 minutter.
Rør i tyttebærsyltetøy og smak til med salt og pepper.
Server gjerne med hjemmelaget potetmos .
Her finner du flere gode lammeretter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Foto: Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)