Norsk lam er en fantastisk råvare som vi godt kan spise mer av. Prøv denne deilige oppskriften.
Dagens rett
Foto: (Mari Svenningsen)
Lammeskavpanne
Det er snart påske og lammekjøttet har begynt å komme i butikken. Lag en deilig pannerett til middag i dag.
25 Mars 2010 - 01:00
Lammeskavpanne
Fremgangsmåte
Benfritt lammekjøtt i tynne skiver (skav)
Brun kjøttet på sterk varme i 3-4 minutter i en jerngryte.
Tilsett sopp og purre og stek videre i et par minutter.
Tilsett fløten og kok opp. La det trekke ca. 10 minutter.
Rør i tyttebærsyltetøy og smak til med salt og pepper.
Server gjerne med hjemmelaget potetmos .
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå