Smaksmettede supper kan spises til alle døgnets måltider, og hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager. Om du ikke har røde linser kan du fint bruke andre linsetyper.
Se alle de gode suppene du kan lage
Linsesuppe med kylling og koriander
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Start med å skylle og bløtlegge linsene.
Skjær kyllingfiletene i strimler. Bland inn litt pepper og spisskummen og en klype salt.
Varm halvparten av oljen og stek kjøttet til det er ferdig, ca 2-3 minutter. Ta kjøttet ut og sett det til side.
Ha i resten av oljen i pannen og fres løk, hvitløk og ingefær et par minutter uten at det tar farge. Tilsett chili, linser, tomater og kraft og la det hele koke til linsene er møre, ca 30 minutter.
Tips:
Du kan bruke hønsebuljongterninger om du ikke har kyllingkraft.
Tilsett kjøttet og la det hele bli gjennomvarmt. Dryss over hakket koriander og mynte, og server med godt brød.
Se alle de gode suppene du kan lage
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 Poeng
Kinn Skoddehav Kvit Indiaøl
Norge
Volum: 0.750 Pris: 99,90 Basisutvalget -
87 Poeng
Trimbach Gewurztraminer 2016
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 224,90 Basisutvalget -
86 Poeng
Markus Molitor Tradition Riesling 2018
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 139,90 Basisutvalget -
85 Poeng
Cederberg Bukettraube 2016
Sør-Afrika
Volum: 0.750 Pris: 291,00 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Schloss Johannisberger Rotlack Riesling Kabinett Feinherb 2017
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 359,50 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Schiopetto Collio Malvasia 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 299,70 Bestillingsutvalget -
84 Poeng
Graff The Next Episode New England IPA
Norge
Volum: 0.330 Pris: 70,00 Bestillingsutvalget