Må feires med champagne

Må feires med champagne

På jakt etter rosa bobler til fredagen? Denne kan trygt anbefales. Også om du gir blaffen i Valentine og bare vil ha noe godt i glasset.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Mens samtlige andre gode rosa bobleviner må bestilles, er Moët & Chandon Brut Impérial Rosé (41378) å få tak i nesten overalt. Den tilhører ikke rosétoppen, men om Valentine kom på deg som julekvelden på kjerringa, ja, da har du ikke så mye å velge i.

Les mer om rosa champagne

For ellers er utvalget av slik champagne pinlig dårlig i basis. Så liten interesse kan det da ikke være?

Det meste må bestilles

Folk forlover og gifter seg til stadighet og Valentine feirer vi – i alle fall noen av oss – en gang i året. Men det er åpenbart fortsatt ikke nok.

Til og med på Norges største polutsalg, CC Vest, er det bare to å velge mellom i det listeførte utvalget, i tillegg til en 20 cl-ers. Men det er ikke noe å varte opp med overfor den utkårne. Skal det være, så må det være helflaske.

Er du smøremyk nok?

Fire hundrelapper kan kanskje høres mye ut for en «vanlig» roséchampagne, men de koster alltid litt mer enn den «hvite» utgaven. Det har dels med framstillingsmetoden å gjøre, og dels med markedsmessige forhold. Det er mulig å hente ut litt mer hos kundene når de er i det smøremyke hjørnet.

Denne roséen passer til smøremyk mat som terrine av foie gras, til lekkerbiskener med vaktel eller annet lyst kjøtt, til god spekeskinkeog annen form for afrodisiaka. Samtidig som den på grunn av at den ikke er helt tørr, tåler godt krydret mat.

Still opp med en hel festmeny på fredag

Den smaker fortreffelig alene også.
 
Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Moët & Chandon Impérial Rosé

Produsent:
Champagne Möet & Chandon
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Champagne
Pris:
499,90 kr
Varenummer:
4137801
86 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen