Medisterkaker
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Medisterdeigen og melken bør ha samme temperatur. Elt medisterdeigen seig med salt.
Spe med melk, litt forsiktig i begynnelsen og øk etter hvert. Elt 2/3 av vsken inn i deigen. Pass på at deigen blir seig igjen mellom hver gang du sper på mer melk.
Tilsett potetmel og krydder. Spe i resten av melken. Form til runde kaker. Brun og stek medisterkakene i panne og trekk dem i vann eller kraft.
Serveres med poteter surkål eller rødkål og brun saus.
Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Kim Holthe
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.