Dagens rett

Minestrone con pesto

Italia er åpenbart utgangspunktet for dagens rett. Minestrone er en herlig smaksrik suppe der intet er spart på når det gjelder ingredienser. Masse av alt - også pesto. Vi topper smaksbildet med en sangiovese, som jo også selvsagt er like italiensk.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Minestrone con pesto

Fremgangsmåte

Brun kjøttdeigen og ha over i en gryte med vann/kraft.

Rens og del poteter, gulrøtter, vårløk, squash og selleri i skiver. Løken finhakkes. Ha grønnsakene over i gryten. Tilsett de hermetiske tomatene.

Kok opp og la suppen småkoke til grønnsakene er knapt møre.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Du kan koke pastaen direkte i suppen, men da kan den lett gå i stykker.

Ha pastaen over i suppen sammen med bønnene. La suppen trekke til alt er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.

Anrett suppen med et dryss revet parmesan, et par teskjeer pesto og godt brød.

Pestoen:
Bland sammen basilikum, presset hvitløk og kjerner/strøkavring i en foodprosessor, hakker eller morter. Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring. Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen