Dagens rett

Pai med juleskinke og rødkål

Har du rester igjen etter julefesten passer det godt å lage en deilig pai av det, prøv bare denne oppskriften selv.

Paien blir dessverre ofte undervurdert, for den kan være en kulinarisk opplevelse av de helt store alt ettersom hva man har i den.
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Pai med juleskinke og rødkål

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1 pakke
ferdig paideig
1 ts
0.5 ts
4 stk

Fremgangsmåte

Dekk en paiform med paideigen.

Skjær juleskinken og rødkålen i fine strimler. Stek det raskt i en stekepanne i litt smør til kålen begynner å bli myk, ha da over honningen.

Legg blandingen i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell det over paien og strø over osten.

Stekes i 20 minutter på 225 grader, midt i ovnen.

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen