Dagens rett
Foto: (Torres_Cesar)
Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.
15 Desember 2025 - 00:00
Pai med juleskinke og rødkål
Fremgangsmåte
- Kle en paiform med paideigen.
- Skjær juleskinken og rødkålen i fine strimler. Stek det raskt i en stekepanne i olje til kålen begynner å bli myk. Bland inn honningen.
- Legg blandingen i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell det over paien og strø over osten.
- Stekes midt i ovnen i 20 minutter ev 225 grader.
Tips: Du kan også ha i purre eller løk i skiver eller også kokte poteter i skiver for mer smak.
Paideigen lager du enkelt selv
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
Frankrike
Volum: 0.75 l Pris: 299.90 kr Basisutvalget88 POENG -
83 POENG
Forsiden akkurat nå