Kle en paiform med paideigen.
Skjær juleskinken og rødkålen i fine strimler. Stek det raskt i en stekepanne i olje til kålen begynner å bli myk. Bland inn honningen.
Legg blandingen i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell det over paien og strø over osten.
Stekes midt i ovnen i 20 minutter ev 225 grader.
Her er mange deilige pairetter
Tips:
Du kan også ha i purre eller løk i skiver eller også kokte poteter i skiver for mer smak.
Paideigen lager du enkelt selv
Her finner du alt du trenger som skal til for lykkes med julematen
Kjøtt
Ribbe Pinnekjøtt Kalkun Smalahove
Drikkeforslag
Fisk
Lutefisk Torsk Kveite Sild Rakefisk Tilbehør
Drikkeforslag
Koldtbord, pålegg og småretter
Pålegg Småretter Tilbehør Drikkeforslag
Julekaker og desserter
Julekaker Juledesserter Drikkeforslag
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig