Saftig kyllingbryst med en herlig smak av Italia servert med en frisk salat med masse smak - dette blir en deilig helg!
Dagens rett
Foto: (Eva Brænd)
Parmesanpanert kylling med nypotetsalat
Denne deilige retten er pefekt å starte helgen med, og hvorfor ikke kose seg med noe godt i glasset også?
13 August 2010 - 01:00
Parmesanpanert kylling med nypotetsalat
Fremgangsmåte
- Visp eggehviten lett sammen. Dypp kyllingfiletene i hviten og deretter i parmesan.
- Stek filetene i litt olje på moderat varme ca 5 minutter på hver side.
- Nypotetsalat:
- Kok potetene møre og la ertene koke med de siste tre minuttene. Kok aspargestopper i godt saltet vann og avkjøl de hurtig så snart de nesten er møre (ca to minutter).
- Damp potetene og bland inn spinat og aspargestopper. Drypp over eddik og olje.
- Server panert kyllingfilet med nypotetsalat og rømme med urter.
Tips: Dersom kyllingfiletene er veldig tykke, kan du dele de nesten i to horisontalt og brette de ut før du panerer dem. Da er det lettere å få perfekt stekt kylling.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå