Saftig kyllingbryst med en herlig smak av italia servert med en frisk salat med masse smek - dette blir en deilig helg!
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Parmesanpanert kylling med nypotetsalat
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
1
stk
4
stk
5
ss
revet parmesam
Nypotetsalat
600
g
200
g
1
pakke
1
pakke
1
ts
2
ss
Fremgangsmåte
Visp eggehviten lett sammen. Dypp kyllingfiletene i hviten og deretter i parmesan.
Stek filetene i litt olje på moderat varme ca 5 minutter på hver side.
Nypotetsalat:
Kok potetene møre og la ertene koke med de siste tre minuttene. Kok aspargestopper i godt saltet vann og avkjøl de hurtig så snart de nesten er møre (ca to minutter).
Damp potetene og bland inn spinat og aspargestopper. Drypp over eddik og olje.
Server panert kyllingfilet med nypotetsalat og rømme med urter.
Tips: Dersom kyllingfiletene er veldig tykke, kan du dele de nesten i to horisontalt og brette de ut før du panerer dem. Da er det lettere å få perfekt stekt kylling.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Eva Brænd
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)