Dagens rett

Pastasalat med krabbe

Krabbe er godt. Pasta er enkelt. Da har vi en perfekt match for en deilig fredagsmiddag. Stikk innom polet, finn frem vinåpneren og trekk opp en flaske nydelig Sancerre fra Loire. God helg!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pastasalat med krabbe

Antall porsjoner

2

Ingredienser

litt
rucullasalat
litt
mâchesalat
1 bunt
Til servering
1 krm

Fremgangsmåte

Klokjøttet og det hvite kjøttet fra huset ser penest ut.

Kok pasta. Visp sammen olje, eddik og sitronsaft og hell dressingen over varm pastaen. Avkjøl. Legg salaten på fat med pastaen over. Legg på krabbe og reddiker og dryss pinjekjernene over.

Rør sammen dressingen. Server den og brød til.

Sendt inn av

Foto: EFF

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere pastaretter fra Apéritifs kokebok

Her finner du flere skalldyrretter fra Apéritifs kokebok

Brødoppskrifter i Apéritifs Kokebok

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen