Lag noe ekstra spennende til skalldyrbordet
Det smaksrike krabbekjøttet går godt sammen med andre intense smaker. Denne oppskriften må prøves til neste skalldyrfest.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det smaksrike krabbekjøttet går godt sammen med andre intense smaker. Denne oppskriften må prøves til neste skalldyrfest.
Les hele sakenTa for deg av sesongens beste råvarer og lag et festmåltid med krabbe denne helgen. Prøv denne deilige treretters menyen.
Les hele sakenInnmaten fra et krabbeskjell blir til en lekker forrett eller smårett på null-komma-null.
Les hele sakenFerdigrenset krabbe er den beste fast-food som finnes. Perfekt til fredagskosen.
Les hele sakenHavkylling høres unektelig ut som en gedigen spøk, men når smaker fra land og hav kombineres, får vi et lekkert og spennende smaksbilde.
Les hele sakenKrabbe fra ferdigrensede skjell er redningen når sommerlatskapen får råde. Belønningen er stor i form av mye god smak.
Les hele sakenDu kan bruke alle typer krabbe som taskekrabbe, kongekrabbe eller snøkrabbe til denne salaten som også fungerer som den perfekte forrett til ukens festmåltider.
Les hele sakenDen sprø bunnen møter myk og syrlig topping. Du må trolig lage dobbel porsjon, så godt er det.
Les hele sakenDenne kombinasjonen passer like godt som forrett som en smårett.
Les hele sakenKrabbe er en sikker vinner på festbordet på sensommeren. Noen vil ha den som den er, og i store mengder, mens andre vil ha my tilbehør å dempe krabbesmaken.
Les hele sakenHar du ferdig pizzadeig, er luksusen dessuten mindre en halvtime unna.
Les hele sakenTysk riesling til sushi og krabbe er kanskje ikke unikt, men likevel så fantastisk godt
Les hele sakenDet er selvfølgelig ingenting i veien for å servere krabbe på tradisjonelt vis, men prøve gjerne en av disse spennende oppskriftene.
Les hele sakenKrabbe er både sunt og utrolig godt. Vi viser deg hvordan du renser og koker krabben før vi avslutter med noen lekre oppskrifter.
Les hele sakenKrabbe i form av ferdigrensete skjell er tilgjengelig store deler av året. Men den passer kanskje aller best om sommeren. Prøv denne lekre oppskriften.
Les hele sakenKrabbe er godt. Spagetti er enkelt. Da har vi en perfekt match for en deilig torsdagsmiddag.
Les hele sakenI fiskedisken finner du garantert krabbeskjell, og for variasjonens skyld skal du gratinere dem. Med hvitvin i glasset, blir seg denne enkle retten et festmåltid.
Les hele sakenSkarpe salte og syrlige smaker matcher krabbekjøttet perfekt. Du blir overrasket over hvor delikat resultatet blir.
Les hele sakenKrabbe er luksus som vi kan unne oss ofte nå som (hoved)sesongen er i gang. I dette tilfellet er luksusen den lille klunken med whiskey. Men den kan du altså droppe.
Les hele sakenEn suppe laget av skallene gir masse god kraft og med safran får du i tillegg en helt genuin smak.
Les hele sakenKrabbeskjell, litt pasta og spinat er hovedingrediensene i denne retten som du smeller sammen på et øyeblikk. Perfekt midt i uka.
Les hele sakenLag et festmåltid med krabbe midt i uka. Det er langt enklere enn du tror med denne oppskriften.
Les hele sakenFiskediskene tilbyr nå nyrenset krabbe året rundt. Og prisen tillater å lage krabbefest selv midt i uka. Med denne oppskriften blir krabbe ekstra mettende samtidig som du drøyer råvaren.
Les hele sakenFor når Sørenga Sjømat dekker bugnende krabbefestbord med taskekrabbe, kongekrabbe og snøkrabbe, er det duket for en av sensommerens store mat- og drikkeopplevelser.
Les hele sakenDisse lettagete munnfullene er perfekte også til et koldtbord. Her er oppskriften.
Les hele sakenDet bugner av krabbe i fiskediskene. Be inn til fest og prøv en våre oppskrifter på smaksrikt tilbehør.
Les hele sakenNykokt krabbe med smaksrikt tilbehør både på tallerkenen og i glasset sier ingen nei til. Her er oppskriften på en vellykket krabbefest.
Les hele sakenÅ blande råvarer fra hav og land er slett ikke uvanlig. I tillegg smaker det godt, og enda bedre blir det om du velger riktig drikke til. Prøv denne oppskriften med kylling og krabbe.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Når du likevel er på polet eller butikken, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.
Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.
Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.
Les hele sakenIkke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenI dag frister vi med oppskriften på en lettlaget kinesiskinspirert rett til middag: Chop suey med kylling
Les hele sakenDet er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.
Les hele saken