Dagens rett

Penne med kjøttdeig og ostesaus

En pastarett med kjøttdeig er dagens ukompliserte forslag til hva du kan servere familien nå før jul. Somontano er et relativt nytt og spennende vinområde i nærheten av spanias fjellområder mot Frankrike, og en rødvin fra nettopp dette området er hva vi foreslår som drikkefølge.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Penne med kjøttdeig og ostesaus

Antall porsjoner

4

Ingredienser

500 g
kjøttdeig/karbonadedeig
1 ts
0.5 ts
350 g
Ostesaus
4 dl
1 ts
0.25 ts

Fremgangsmåte

Stek kjøttdeigen på middels varm panne og krydre med salt og pepper.

Varm ertene i en kjele med vann. La vannet renne av og bland i kjøttdeigen sammen med tomatene.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Lag ostesausen som anvist nedenfor.

Ostesaus:
Smelt smør i en kjele og rør inn melet. Spe med melken under omrøring og la sausen koke i ca. 10 minutter. Den skal være forholdsvis tykk.

Ha permesan og la osten smelte. Smak til med krydder.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen