Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev.
Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
×
Velg de nyhetsbrevene du ønsker å abonnere på
×
Din e-post er registrert
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
×
En feil oppstod
Pennette Rigate med gorgonzola & valnøtter
Pastaretter er ikke å forakte når lettvinte middager skal på bordet. Imidlertid tør vi påstå at dagens variant ikke er blant de vanligste. En rimelig og fruktig chardonnay er strålende drikke til retten.
Rist valnøttene i en godt forvarmet stekepanne og hell dem over i en skål.
Kok Pennette Rigate Integrali i godt saltet vann, 3 minutter kortere enn anbefalt koketid. Slå av vannet og hell tilbake pastaen i kjelen med litt olivenolje.
Legg biter av gorgonzola i kjelen, ha i fiken, rør om, legg på lokket og la osten smelte på lav varme. Dekorer med de ristede valnøttene og nykvernet pepper samt noen blader ruccola.
Nydelige 2022-burgundere, strålende rieslinger, fantastiske champagner og lekre 2021-bordeauxer er noen av de andre høydepunktene blant de drøyt 1300 vinene som er testet.
Nydelige 2022-burgundere, strålende rieslinger, fantastiske champagner og lekre 2021-bordeauxer er noen av de andre høydepunktene blant de drøyt 1300 vinene som er testet.
Norge inntar 10. plassen over de dyreste Michelin-menyene – langt bak våre naboland – i en oversikt utviklet av Chef’s Pencil. Det er noe som bør utnyttes til bransjens fordel.