DAGENS RETT: Putt middagen i et pitabrød
Dagens rett

Putt middagen i et pitabrød

Denne lettlagete oppskriften passer godt på travle hverdager eller når du må ta middagen i klypa.

Kylling blir de færreste lei av. Spesielt i hverdagen hvor det ikke er så mye tid til matlaging. Denne oppskriften er både lettvint og smaker veldig godt.

Se flere gode kyllingoppskrifter her

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Pitabrød med kylling og tzatziki

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

1 ss
Tzatziki
300 g
0.25 ts
0.25 ts

Fremgangsmåte

Kutt kyllingfiletene i biter og brun kyllingbitene i olje i stekepannen.

Varm pitabrødet i ovn eller brødrister. Bland salat, løk, tomat og kylling. Server med tzatziki.

Tzatziki:
Riv agurken og klem ut overskuddsvannet. Bland kesam og presset hvitløk og tilsett agurken. Smak til med salt og pepper.
 

Flere deilige sandwicher, smørbrød og wraps

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: Jarle Nyttingnes

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen