Pizza som i Toscana med svarte trøfler, salvie og sopp
                Fremgangsmåte
- Løs opp gjæren i lunkent vann. Rør i olje og salt og arbeid i så mye mel at deigen blir smidig og slipper bollen. La den heve under plast ca. 30 minutter.
 - Elt deigen lett og kjevle den ut på bakepapirkledt stekeplate.
 - Fordel olje og deretter ost over hele deigen.
 - Ha på stekt sopp, svart trøffel og salvieblader penslet med olje.
 - Stek pizzaen i stekeovnen ved 240 grader i ca 10 minutter
 - Server gjerne med en frisk salat til.
 
Her finner du over 80 pizzaoppskrifter
Prøv denne oppskriften på pizzasaus
Slik lager du pizzadeigen selv
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    89 POENG
 - 
                    
                    88 POENG
 - 
                    
                    87 POENG
 - 
                    
                    86 POENG
 - 
                    
                    86 POENG
 - 
                    
                    85 POENG