Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Pølser med ratatouille
Antall porsjoner
4
Ingredienser
2
stk
2
stk
1
stk
2
stk
0.5
ts
0.25
ts
Fremgangsmåte
Skjær et kryss i toppen på tomatene og dypp dem i kokende vann. Trekk av skinnet, del i båter, ta evt. ut frøene.
Rens og del løken i båter, paprika og squash i litt store biter. Finhakk hvitløken.
Ha olje i en kjele og tilsett hvitløken. La den surre litt før du tilsetter grønnsakene. Rør forsiktig av og til mens retten småputrer i ca. 15 minutter.
Snitt pølsene og brun dem i middels varm panne.
Smak ratatouillen til med urtekrydder, salt og pepper. Server med baguetter eller godt brød.
Sendt inn av Matprat.no
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.