Dagens rett

Pølser med ratatouille

En pølserett til begjær - midt i uka? Pølser behøver nemlig ikke å være synonymt med raske retter og barnemat. Bruk pølser som basis i oppskrifter, og finn stadig nye anvendelsesområder. Dagens rett er et godt eksempel på dette, og samtidig gir vi deg som vanlig et vinforslag også.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pølser med ratatouille

Fremgangsmåte

Skjær et kryss i toppen på tomatene og dypp dem i kokende vann. Trekk av skinnet, del i båter, ta evt. ut frøene.

Rens og del løken i båter, paprika og squash i litt store biter. Finhakk hvitløken.

Ha olje i en kjele og tilsett hvitløken. La den surre litt før du tilsetter grønnsakene. Rør forsiktig av og til mens retten småputrer i ca. 15 minutter.

Snitt pølsene og brun dem i middels varm panne.

Smak ratatouillen til med urtekrydder, salt og pepper. Server med baguetter eller godt brød.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Les mer om vinen her:

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen