Gi pølsefesten ekstra smakstrøkk med disse tipsene

Gi pølsefesten ekstra smakstrøkk med disse tipsene

Alle elsker pølser og her får du pølseoppskriftene du trenger til den store festen 17. mai.

Pølser er manges favoritt, og nå kan du få tak i en rekke forskjellige herligheter i butikkene.

Dersom du er så heldig at du har en slakter i nærheten, skal du legge turen innom og fråtse i skikkelig hjemmelagde pølser!

Flere pølseretter finner du her

Alt om 17. mai finner du her

 

Kraft til trekking av pølser

Antall porsjoner

16

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

Wienerpølser
Pølsekraft
4 l
1 ts
2 ss

Fremgangsmåte

Pølser bør ikke koke, de skal helst bare trekke.

Kok opp vannet med krydderet og skru ned varmen før du legger pølsene i. Du kan eventuelt bruke et steketermometer for å kontrollere temperaturen i vannet. 80 grader er passe temperatur for alle typer pølser.

Tynne pølser trenger kort trekketid - ca. 10 minutter. Er pølsene frosne bør du legge til 5-10 minutter. Beregn ca. 2 pølser til barna og 4 til voksne.
 
Tips: Hver enkelt pølsekoker har sin egen oppskrift på pølsevannet, så her er det bare å prøve seg frem til hva du liker best. Forsøk også å dampe pølsene.
 

Flere lekre pølseretter finner du her
Lær mer om pølser her 

Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

  
 
 
 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen