Dagens rett

Reinsdyrstek, sopp- og rømmesaus med tyttebær

Mørt og godt reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur kan by på. Hva passer vel bedre enn en feiende flott viltmiddag, spesielt nå som det stunder mot jul? Og for ikke å forglemme, en stadig travlere hverdag som kulminerer i et pakkekaos uten like.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Reinsdyrstek, sopp- og rømmesaus med tyttebær

Fremgangsmåte

Smelt smør i stekepannen, la smøret slutte å bruse før kjøttet legges i. Brun raskt rundt på alle kanter. Dryss på salt og pepper. Senk temperaturen og la indrefiletene, biffene steke 2-4 min. Ta dem opp og la dem hvile.

Hel ytrefilet brunes i varm panne , legg i et ildfast fat og sett i varm stekeovn ved 175 ºC i 6-8 min (avhengig av tykkelse). La kjøttet hvile like lenge som det er stekt før det skjæres opp.

Saus:. Finhakk løk og skjær sopp i biter og stek i smør i pannen. Tilsett rømme og kok opp. La trekke i 4-5 min. Smak til med salt, pepper og rørte tyttebær.Server med poteter (kokte, stekte eller bakte) og rosenkål.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen