Om du har ferske reker blir den ekstra god, og har du rester etter rekefesten, er også det en utmerket løsning.
Dagens rett
Reker, bulgur og kikertsalat
Foto: (vaaseenaa)
Reker, bulgur og kikertsalat
Denne retten lager du lett i løpet av en halvtime. En smakfull og frisk dressing matcher rekene, og her bare må det bli en riesling i glasset.
26 Oktober 2005 - 02:00
Reker, bulgur og kikertsalat
Fremgangsmåte
- Hell kokende vann på bulgurhveten og la den stå og svelle i ett kvarter.
- Fjern tomatskallet ved å skjære et lite kryss på tomatene og dyppe dem noen sekunder i kokende vann.
- Avkjøl i kaldt vann.
- Del tomatene i to og skrap ut innmaten.
- Skjær tomatkjøttet i strimler og bland det med reker, vårløk, avocado, litt pepper og godt avsilte kikerter.
- Sil bulgurhveten og tørk den med litt kjøkkenpapir.
- Bland med det øvrige og hell dressingen over.
Tips: Ekstra morsomt blir det om du fyller salaten i porsjons-norgesglass som på bildet.
Lei av å lage den samme salaten? Her er 15 gode oppskrifter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 194.90 kr Bestillingsutvalget84 POENG
Forsiden akkurat nå