Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Reker, bulgur og kikertsalat
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
1
kg
100
g
3
stk
15
stk
stk
1
stk
Dressing
3
ss
4
ss
1
ts
0.5
ts
stk
Fremgangsmåte
Skrell rekene.
Hell kokende vann på bulgurhveten og la den stå og svelle i ett kvarter.
Fjern tomatskallet ved å skjære et lite kryss på tomatene og dyppe dem noen sekunder i kokende vann. Avkjøl i kaldt vann. Del dem i to og skrap ut innmaten. Skjær tomatkjøttet i strimler og bland det med reker, vårløk, mynteblader, litt pepper og godt avsilte kikerter.
Sil bulgurhveten og tørk den på litt kjøkkenpapir. Bland med det øvrige.
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Foto: Alf Börjesson
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.

Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.