Drikke
Rekordstor smaking av det beste fra Sør-Afrika – Vinsmaking 16. august i Oslo

Rekordstor smaking av det beste fra Sør-Afrika – Vinsmaking 16. august i Oslo

Bli med på en fabelaktig vinsmaking hvor du kan smake over hundre viner fra noen av de mest interessante produsentene i Sør-Afrika.
20 Mai 2014 - 20:30

Sør-Afrika har en lang og tradisjonsrik vinhistorie med vinproduksjon helt fra 1600-tallet, men antiapartheid-stemningen i verdenssamfunnet førte til at landet kom i utakt med resten av vinverden. Siden oppløsningen av apartheidstyret tidlig på 90-tallet, leverer Sør-Afrika stadig mer imponerende viner.

Sett av lørdag 16. august

Denne bredden og kvaliteten i sørafrikansk vin kan du nå oppleve selv. Apéritif inviterer i samarbeid med Wines of South Africa til å oppdage dette mangfoldet gjennom hele 100 forskjellige viner.

Arrangementet tar form av en åpen smaking med en rekke utstillere hvor du selv velger hvem du vil tilbringe tid hos og hva du vil smake.

I tillegg til alle vinene du får smake vil det også serveres smaksprøver av spennende retter fra det sørafrikanske kjøkkenet. Prøv gjerne ulike retter til dine favorittviner denne dagen.

Det blir også et eget område for dessert - og drinktips, med utganspunkt i likør fra den afrikanske savannen.

All servering av lekre og smakfulle småretter foregår i en minglesetting der du går rundt og forsyner deg av det du fristes mest av.

Ta med deg din kjære, venner og kolleger på et uforglemmelig vinarrangement!

Dette får du oppleve: Smak hundre spennende viner fra Sør-Afrika.
Matservering: Ja, ulike smaksprøver av spennende retter fra det sørafrikanske kjøkken.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Arrangementets format: Åpen smaking.

Velg blant disse to tidsrommene:

 
Dato og tid: Lørdag 16. august 2014, kl. 12.00-14.30
Sted: Mathallen, Kulinarisk Akademi sine lokaler (2. etg.) Maridalsveien 17 A, 0175 Oslo.
Pris: Kroner 395 pr. person.

eller
INGEN LEDIGE PLASSER IGJEN I TIDSROMMET 15.00 - 17.30!

Dato og tid: Lørdag 16. august 2014, kl. 15.00-17.30.  
Sted: Mathallen, Kulinarisk Akademi sine lokaler (2. etg.) Maridalsveien 17 A, 0175 Oslo.
Pris: Kroner 395 pr. person.

 
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 08.08.14.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.
 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt
+
Tester

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt

Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her