Dagens rett

Risotto med reker

En av de mest kjente italienske rettene er også superenkel å lage og utrolig god på smak.

Det er ikke rart at italiensk mat er favoritten i mange hjem, og denne retten har gjort lykke til hverdags og fest mang en gang.
 
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Risotto med reker

Fremgangsmåte

Fres hvitløk og tomat i smøret i 2 - 3 minutter.

Tilsett risen og rør om så alle riskornene blir blanke av fettet.

Spe med fiskebuljongen litt etter litt mens du hele tiden rører rundt til risen har absorbert væsken, ca 10 minutter. La risottoen koke til den er akkurat mør.

Tilsett snittet purre, smak risen til med salt og rør inn parmesan og reker.

Rør sammen ingrediensene til sausen og server den ved siden av eller over risottoen.

Sendt inn av

Foto: Jarle Nyttingnes

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen