Om du ikke lenger har rester av julens utskeielser i kjøleskapet, er juleskinker fortsatt å finne i butikkene - og nå som ekstra godt tilbud. Poteter og grønnsaker har du sikkert allerede.
Dermed er dagens middag lett å smelle sammen. Og dette tilbehøret fungerer også til andre rester du måtte ha i kjøleskapet som sylte eller røykelaks.
Vi har også andre oppskrifter som passer til rester av juleskinke
Røkt skinke med sennepspotetmos

Fremgangsmåte
Del eplene og løken i båter, samt brokkolien i mindre buketter. Stek skinkeskivene i en stekepanne sammen med grønnsakene til de er brune og møre.
Hell av vannet og la potetene dampe seg tørre. Mos potetene godt sammen og tilsett smør og fløte til du har en glatt potetmos.
Smak til med sennep, salt og nykvernet svart pepper.
Server skinkeskivene med sennepspotetmosen og de stekte grønnsakene ved siden av.
Flere oppskrifter med røkt skinke ligger her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
89 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG