Sandwich med ishavsrĂžye og brĂžnnkarse

FremgangsmÄte
Denne oppskriften er komponert av den kjente mesterkokken Sven Erik Renaa.
Kok og rens ishavsrĂžye. Del opp i mindre biter-
Del rundstykkene, men ikke helt gjennom. Eller skjĂŠr hver brĂždskive i to. Fyll i ishavsrĂžye og brĂžnnkarse.
Visp sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
Hell vinaigrette over fisk og brĂžnnkarse og server sandwichen nylagd.
Tips: Dersom du ikke finner brÞnnkarse kan du ogsÄ bruke ruccolasalat. Har du lagd sandwichen for Ä ta med i matpakken eller pÄ tur, tar du med deg dressingen ved siden av og heller pÄ rett fÞr du skal spise.
Du kan ogsÄ bruke laks og Þrret av god kvalitet til denne sandwichen.
Se alt det lekre du kan lage med ishavsrĂžye
Slik skal ekte fish'n chips lages
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter pÄ sandwich
Her fÄr du svÊrt sÄ praktiske kokketips
Her kan du sĂžke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent pÄ Apéritifs Mat & vinklubb og oppnÄ store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
85 POENG