DAGENS RETT: Sats på dette kjappe alternativet til fredagskosen
Dagens rett

Sats på dette kjappe alternativet til fredagskosen

Pitabrød fylt med med krydret svinekjøtt er et supert alternativ til fredagstacoen eller når du bare har det travelt.

Det finnes knapt den ting du ikke kan pakke inn i et pitabrød eller en tortilla. Her har vi fylt pitabrødene med svinekjøttdeig med en spicy twist.

Se flere wraps-retter her

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post  - det er selvfølgelig gratis.

Svinekjøtt i pitabrød

Fremgangsmåte

Skjær purre i tynne ringer.

Fres kjøttdeig på relativ sterk varme i to omganger til det er gjennomstekt. Del det fra hverandre i små biter.

Tilsett purre, og stek den sammen med kjøttet til den blir myk. Ha i krydder.

Varm pitabrød etter anvisning på pakken.

Fyll pitabrødene med kjøtt og salat. Server med chilisaus.

Server gjerne rømme eller en annen dressing til. Istedet for pitabrød kan du også bruke tortillawraps.

Flere wraps

Oppskrifter med kjøttdeig

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen