Dagens rett
Foto: (LauriPatterson)
- 1. Matlaging er en fin feriesyssel
- 2. Salade Niçoise - salat fra Nice
- 3. BLT-sandwich - verdens beste
- 4. Lettvint fiskegryte
- 5. Lynrask betasuppe som alle kan lage
- 6. Fransk biffgryte à la Boeuf Bourguignon
- 7. Pasta Carbonara
- 8. Bruschetta med kylling
- 9. Baconburger med blåmuggost eller en saftig kyllingburger
Pasta Carbonara
Fremgangsmåte
- Kok pastaen eller spagettien etter anvisning på pakningen.
- Skjær bacon og skinke i biter og stek først bacon i en varm stekepanne. Ta opp, tørk av fettet. Ha i olje og fres skinken lett. Ha i finhakket hvitløk og stek litt mer.
- Tilsett brokkoli delt opp i små buketter samt matfløte, og la alt småkoke 2-3 minutter på svak varme før du rører inn baconet og parmesanosten.
- Hell over pastaen og rør godt.
- Skill eggeplommene fra hvitene (ikke kast - de holder seg fint i kjøleskapet noen dager) og bland eggeplommene inn i den varme pastaen. Strø over revet parmesan og kvern sort pepper over.
Tips:
Du kan godt droppe brokkoli, erstatte den med bønner, erter, blomkål eller grønnsaksrrester fra tidligere i uken. Eller bare som på bildet friske urter.
Deilige oppskrifter på pasta finner du her
Se Aperitifs store pastaguide her
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
85 POENG
- 1. Matlaging er en fin feriesyssel
- 2. Salade Niçoise - salat fra Nice
- 3. BLT-sandwich - verdens beste
- 4. Lettvint fiskegryte
- 5. Lynrask betasuppe som alle kan lage
- 6. Fransk biffgryte à la Boeuf Bourguignon
- 7. Pasta Carbonara
- 8. Bruschetta med kylling
- 9. Baconburger med blåmuggost eller en saftig kyllingburger
Forsiden akkurat nå