Dagens rett

Skalldyrsalat med lakserogn

Ikke fisk som middagstips denne onsdagen, men derimot fristende skalldyr. En salat som dette smaker vidunderlig godt, og med følge av en frisk hvitvin fra Tyskland blir smaksbildet enda mer besnærende.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Skalldyrsalat med lakserogn

Fremgangsmåte

Skjellene skrubbes godt og kokes i vann eller hvitvin med løk hvitløk.

Riv salaten og rens rekene. Bruk en passende skål, legg salaten i bunn og fordel reker og skjell over. Anrett lakserogn og paprikastrimler.

Server med toast eller annet brød.

Sendt inn av

Foto: Trym Ivar Bergsmo

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen