DAGENS RETT: Klar fiskesuppe med grønnsaker

Dagens rett Klar fiskesuppe med grønnsaker

(Bilde: iko636)

Slik lager du fiskesuppe i en fei

Denne oppskriften sikrer deg et velsmakende fiskemåltid på et øyeblikk. Suprere hurtigmiddag skal du lete lenge etter.

Fiskesuppe trenger ikke alltid å være en kremet variant, for med en god kraft er mye gjort.

Slik koker du fiskekraft selv

Men har du ikke allerede fiskekraft i fryseren, kan du bruke kraft fra butikken. Fiskebuljongterning går også fint. Bare pass på at suppa ikke blir for salt.

Vi har mange andre oppskrifter på lekre fiskesupper 

Og i denne oppskriften kan du bruke det du har av friske eller fryste grønnsaker. Du kan selvsagt velge den fiskesorten du liker best. Godt blir det uansett.  

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Klar fiskesuppe med sei

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

2 stk
1 stk
1 stk
1 ss
12 dl
fiskebuljong eller kraft
stk
Tilbehør

Fremgangsmåte

Skyll seien og skjær den i biter.

Skjær gulrot i strimler, potet i terninger og purre i ringer.

Surr gulrot, potet og purre i smør 1-2 minutter og tilsett halvparten av fiskebuljongen. Kok til grønnsakene er nesten møre.

Tilsett resten av fiskebuljongen, erter og litt gressløk, og kok opp.

Ha i seien og la trekke i 2-3 minutter, til fisken er kokt. Smak til med salt.

Server suppen med brød ved siden.

Tips: For en enda bedre suppe kan du erstatte fiskebuljong med hjemmelaget fiskekraft.

Lekre fiskesupper

Slik lager du din egen fiskekraft

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Klubbkokken serverer: Biff tartar

Gamle helter lever evig

Noen matretter nekter å dø ut. På lik linje med musikkens store helter finner de ofte sin vei til mang et ungt kokkehjerte. Her lever de et langt og kjærlig liv, og opplever renessanse på renessanse. Deres nærvær foreviget på restaurantmenyer verden over. En av disse rettene er biff tartar Les hele saken

Til toppen