Sei er en takknemlig fiskeråvare når du vil ha ekstra mye smak i en rett
En kraftig tomatsaus løfter smaken ytterligere.
Les hele sakenEn kraftig tomatsaus løfter smaken ytterligere.
Les hele sakenOg du behøver heller ikke ta noen luksuriøse grep for å gjøre hverdagsfisk nummer en til en fest for øye og munn.
Les hele sakenFiskekaker får en ny dimensjon når du serverer dem som i denne oppskriften med thailandsk inspirasjon.
Les hele sakenNår både kroppen og lommeboka trenger en lettere løsning, finner du den finner her.
Les hele sakenDet er ikke så mye som skal til for å gjøre selv en tirsdagsmiddag ekstra spennende.
Les hele sakenSeibiff med løk behøver slett ikke være så traust som mange tror. Det er bare å ta en titt på denne oppskriften.
Les hele sakenSaftige nystekte seiburgere smaker himmelsk og gjør denne januartorsdagen ekstra god.
Les hele sakenNydampet fisk er veldig lekkert og ikke minst lettlaget på en ukedag.
Les hele sakenBlåmuggost er ikke så vanlig til fisk, men har du dilla allerede, må du prøve denne kombinasjonen. Om du ikke har det, bytt ut med en annen mildere kremosttype.
Les hele sakenHverdagshelten seibiff med løk får her en annen og mye friskere vri.
Les hele sakenSei, blåskjell og reker mister hverdagspreget i denne smaksrike fiskegryten. Perfekt når det er mange til bords.
Les hele sakenEn frisk smaksrik og vårlig oppskrift som skapt for påsken.
Les hele sakenTemaki er den enkleste sushiformen å lykkes med hjemme, og du kan med god samvittighet doble porsjonene for dette smaker knallgodt.
Les hele sakenSei burde vi spise oftere - det er en av de mest bærekraftige og ikke minst smakrike fiskeslagene vi har.
Les hele sakenIngen barn (eller voksne) sir nei til en slik måte å få fiskemiddagen servert på.
Les hele sakenDenne ekstra smaksrike vrien på sei gjør både smaksløkene og alle rundt bordet fornøyde samtidig som investeringen er minimal på alle måter.
Les hele sakenDenne fiskeretten kan du uten problem servere også til festmåltidet.
Les hele sakenFermentert kålrot erstatter tacoskjellene, kjøttdeigen er byttet ut med marinert sei og tacosausen er laget av plomme. Det er bare guacamolen som har fått være i fred.
Les hele sakenSei er for mange ensbetydende med seibiff med løk, men denne flotte vrien viser at hverdagsfisken har festpotensial.
Les hele sakenCeviche er både syrlig og med et lett chilibitt, og det er en av suksessfaktorene bak denne retten. I denne oppskriften får den mer syre, og noe sødme fra appelsinen samt økt metthetsfølelse fra avocadoen.
Les hele sakenNår du pakker sei inn i pasta og tomatsaus, blir dette er potensiell favoritt for hele familien. Oppskriften er unnagjort på et øyeblikk.
Les hele sakenSoyasaus og ingefær er ikke forbeholdt kinesiske retter eller sushi. Seibiffen trives veldig godt i dette selskapet.
Les hele sakenDenne oppskriften er veldig rask å lage, men du belønnes med mye smak for en liten investering både i tid og penger.
Les hele sakenDen innebærer andre lett tilgjengelige råvarer, er rask og lage, og kan brukes både som forrett og hovedrett.
Les hele sakenSei er en undervurdert råvare. Prøv denne oppskriften og blir overbevist om hvor mye smak denne fiskesorten har.
Les hele sakenAltfor mange tror at sei bare kan serveres med løk. Prøv denne oppskriften og bli overbevist om noe annet.
Les hele sakenDenne oppskriften sikrer deg et velsmakende fiskemåltid på et øyeblikk. Suprere hurtigmiddag skal du lete lenge etter.
Les hele sakenFisk midt i uka er styrt av hva som finnes i fiskedisken. Her finner du gode forslag med utgangspunkt i torsk, sei, kolje, laks og ørret.
Les hele sakenDenne fiskepakken kommer til å bli familiens nye fiskefavoritt. Enkelt og svært så rask å lage. Her er oppskriften.
Les hele sakenSeien marieneres i lime mens du lager salsaen. Middagen er øyeblikkelig klar.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenRomain og Damien Bouchard kommer til Norge for å fortelle om Chablis og presentere sine velrennomerte viner fra Domaine d’Enclos.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Chianti og Toscana når Chiara Leonini fra det anerkjente vinhuset Fèlsina inntar hovedstaden.
Les hele sakenSelveste Michel Drappier kommer til Norge for å presentere Drappiers nydelige og ettertraktede champagner.
Les hele sakenBli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele sakenLa deg imponere av ferielandets store mangfold i vinstiler, deriblant noen av verdens mest ettertraktede. Denne kvelden må du få med deg.
Les hele sakenÅ kunne noe om vin blir stadig viktigere. Både å forstå hva vin er, hvordan den smaker og hvordan du velger riktig vin til mat. Vi tilbyr deg som tørster etter enda mer kunnskap om vin, å bli elev ved Apéritifs Vinskole.
Les hele sakenSondre Lerche er mannen som benyttet pandemien til å videreutvikle kreativiteten sin og bevege seg inn i vinverdenen. Denne kvelden får du smake på alle hans viner og høre ham fortelle historien om hvordan de ble til.
Les hele sakenFå norske bryggerier har hatt så stor suksess det siste tiåret som 7 Fjell Bryggeri. Nå setter de kursen mot Nedre Foss Gård for å gi oss en uforglemmelig, underholdende og velsmakende kveld med noen av landets mest karismatiske ølfolk.
Les hele saken1,4 milliarder kinesere kan ikke ta feil. Nå er det din tur til å oppdage dumplingens smakfulle verden. Etter dette kurset kan du invitere til en gastronomisk opplevelse fra eget kjøkken.
Les hele sakenSkal du ut å reise med fly til utlandet i sommer, er det verd å merke seg disse vinene og siderne i taxfreebutikken.
Sider er perfekt om sommeren, og passer til hverdag og fest. Her finner du årets beste sider.
Blant de 410 rosevinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2021 og 2020, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner.
Produktene i toppen er intense, komplekse og særdeles lagringsdyktige. Da er det kanskje ikke så ille at hetebølgene i år har latt vente på seg, det er på kjøligere kvelder disse er perfekte.
Leskende drikke trenger slett ikke være tynt og smakløst. Vi har tatt for oss gode mengder øl og sider som er å finne både på Vinmonopolet og på matbutikken, og funnet frem til de du bør drikke denne sommeren.
Grønnsaker og couscous er to ingredienser som svært lett lar seg kombinere. Og når du legger til reker, lime, sitron og urter - ja da er det i tillegg duket for en fruktig hvitvin i glasset.
Les hele sakenDe frityrstekte potet-sticksene danner et dekorativt rede, men kan selvsagt serveres på vanlig måte.
Les hele sakenHer serveres Irish Coffee i i to spennende nedkjølte versjoner. Grip derfor sjansen til å lage noe nytt.
Les hele sakenPølser blir nesten ikke bedre enn når de serveres med hjemmelaget potetmos.
Les hele sakenDenne lettvinte og sommerlige retten passer like godt på kakebordet som til dessert.
Les hele saken