Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.
Les hele sakenBefri seien fra sin biff med løk-svøpe og la den blomstre opp på ekte italiensk. Noe som gjør den selskapsbordet verdig. Kanskje dette blir din nye favoritt også i hverdagen?
Les hele sakenLettlagde og smakfulle måltider med liten kostnad, slik som denne oppskriften, er en velsignelse på travle dager.
Les hele sakenBest av alt, siden vi snakker om en midtukedag, er at retten tar veldig kort tid å ferdigstille.
Les hele sakenSei blir smaksrik tirsdagsmat når vi plusser på pasta og en rik tomatsaus. Velger du fersk pasta, blir måltidet ganske sikkert enda mer vellykket.
Les hele sakenNår du pakker sei inn i pasta og tomatsaus, blir dette er potensiell favoritt for hele familien. Oppskriften er unnagjort på et øyeblikk.
Les hele sakenIngen barn (eller voksne) sir nei til en slik måte å få fiskemiddagen servert på.
Les hele sakenSei burde vi spise oftere - det er en av de mest bærekraftige og ikke minst smakrike fiskeslagene vi har.
Les hele sakenSei, blåskjell og reker mister hverdagspreget i denne smaksrike fiskegryten. Perfekt når det er mange til bords.
Les hele sakenMed agurk i sausen blir denne ellers så fyldige pastaretten litt lettere og mer sommerlig.
Les hele sakenAltfor mange tror at sei bare kan serveres med løk. Prøv denne oppskriften og bli overbevist om noe annet.
Les hele sakenEn kraftig tomatsaus løfter smaken ytterligere.
Les hele sakenFiskekaker får en ny dimensjon når du serverer dem som i denne oppskriften med thailandsk inspirasjon.
Les hele sakenNår både kroppen og lommeboka trenger en lettere løsning, finner du den finner her.
Les hele sakenDet er ikke så mye som skal til for å gjøre selv en tirsdagsmiddag ekstra spennende.
Les hele sakenSeibiff med løk behøver slett ikke være så traust som mange tror. Det er bare å ta en titt på denne oppskriften.
Les hele sakenSaftige nystekte seiburgere smaker himmelsk og gjør denne januartorsdagen ekstra god.
Les hele sakenNydampet fisk er veldig lekkert og ikke minst lettlaget på en ukedag.
Les hele sakenBlåmuggost er ikke så vanlig til fisk, men har du dilla allerede, må du prøve denne kombinasjonen. Om du ikke har det, bytt ut med en annen mildere kremosttype.
Les hele sakenHverdagshelten seibiff med løk får her en annen og mye friskere vri.
Les hele sakenEn frisk smaksrik og vårlig oppskrift som skapt for påsken.
Les hele sakenTemaki er den enkleste sushiformen å lykkes med hjemme, og du kan med god samvittighet doble porsjonene for dette smaker knallgodt.
Les hele sakenDenne ekstra smaksrike vrien på sei gjør både smaksløkene og alle rundt bordet fornøyde samtidig som investeringen er minimal på alle måter.
Les hele sakenDenne fiskeretten kan du uten problem servere også til festmåltidet.
Les hele sakenFermentert kålrot erstatter tacoskjellene, kjøttdeigen er byttet ut med marinert sei og tacosausen er laget av plomme. Det er bare guacamolen som har fått være i fred.
Les hele sakenSei er for mange ensbetydende med seibiff med løk, men denne flotte vrien viser at hverdagsfisken har festpotensial.
Les hele sakenCeviche er både syrlig og med et lett chilibitt, og det er en av suksessfaktorene bak denne retten. I denne oppskriften får den mer syre, og noe sødme fra appelsinen samt økt metthetsfølelse fra avocadoen.
Les hele sakenDenne oppskriften er veldig rask å lage, men du belønnes med mye smak for en liten investering både i tid og penger.
Les hele sakenDen innebærer andre lett tilgjengelige råvarer, er rask og lage, og kan brukes både som forrett og hovedrett.
Les hele sakenSei er en undervurdert råvare. Prøv denne oppskriften og blir overbevist om hvor mye smak denne fiskesorten har.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken